Detalji iz života

Državljanstvo je dobila tek kada je stala pred oltar, a prije nego što je postala prva dama bila je manekenka

Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Galerija

Melania Trump je trenutačnog američkog predsjednika upoznala na tulumu, a državljanstvo je dobila tek kada su se vjenčali 2005. godine.

Američka Prva dama Melania Trump slavi "okrugli" 50. rođendan, povodom kojeg smo se prisjetili nekih detalja iz njezinog života.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Melania je u povijest ušla kao druga Prva dama koja je rođenda izvan SAD-a te prva kojoj engleski nije materinji jezik. Rođena u Sloveniji 26. travnja 1970. godine, Melania se u New York preselila 1996. godine. Samo dvije godine kasnije, ondje je upoznala svog supruga, danas američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Američko državljanstvo pak nije dobila sve dok se nije udala za Trumpa. U SAD-u je živjela zahvaljujući radnoj vizi, a bivša manekenka je na taj način smjela boraviti u SAD-u sve dok nije stala pred oltar.

Donalda Trumpa upoznala je na tulumu 1998. godine. Par je bio u vezi nekoliko godina dok se 2004. nisu zaručili. U to je vrijeme zatražila trajnu vizu koja bi joj omogućila ostanak u SAD-u, a u zahtjevu je napisala kako je njezin posao manekenke najvažnija stavka.

Par se vjenčao 2005. godine, a Melania je dobila američko državljanstvo taman u isto vrijeme kada se rodio i njihov sin Barron Trump.

O svojoj prošlosti javno je progovorila tijekom predsjedničke kampanje Donalda Trumpa te je istaknula kako se slaže sa svim restrikcijama vezanim za vize, jer je i sama legalno bila u SAD-u kao strana drđavljanka. Iako su joj govorili da izmišlja, objasnila je kako nema ništa za skrivati po tom pitanju.

Američki novinari su izvukli detalje u kojima stoji da je radila u SAD-u i dok je bila pod drugim vizama, no sve je demantirala. Melanijini roditelji, Amalija i Viktor Knavs, kći su posjetili prvi put u SAD-u 2008. godine, a i sami su dobili američko državljanstvo deset godina kasnije.

Brojni svjetski tabloidi slažu se kako je upravo Melania savršena partnerica za Donalda Trumpa jer uz njegovu naglu narav, ona je smirena i uvijek je decentna u javnosti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Od dječaka koji se borio s disleksijom postao je najseksi muškarac na svijetu, a radio je i kao striper

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene