Buran ljubavni život

S njom je dobio deveto dijete: Svoju 34 godine mlađu djevojku upoznao je kada je počela raditi za njega

Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) +0 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Galerija

Mel Gibson snimljen je dok je pomagao 34 godine mlađoj djevojci Rosalind Rossi nositi stvari iz kupnje.

Holivudski glumac i redatelj Mel Gibson u travnju ove godine je morao provesti tjedan dana u bolnici zbog koronavirusa, no danas izgleda posve zdravo i u formi dok pomaže svojoj 34 godine mlađoj djevojci  Rosalind Ross nositi namirnice iz kupnje.

Pogledaj i ovo Mel Gibson baš su ga naljutili Kontroverznog glumca paparazzi ulovili u zapuštenom izdanju, nije bio nimalo sretan kada ih je ugledao, evo kakva je bila njegova reakcija!

Par je snimljen u Malibuu, a s njima je bio i preslatki 3-godišnji sin Lars. Oboje su bili i više nego ležerno obučeni, a ona je čak izašla u natikačama i čarapama, a sa sobom su nosili u zaštitne masku, odnosno maramu.

Za Melovu vezu s mladom književnicom i jahačicom javnost je prvi put saznala 2014. godine, a 2016. godine s njom je dočekao svoje deveto dijete. Prije nje je bio u vezi s ruskom glazbenicom Oksanom Grigorievom s kojom ima 10-godišnju kćer Luciju. Više od tri desetljeća bio je u braku s Robyn Moore s kojom se vjenčao 1980. godine, a razveo 2011. godine.

Mel i Rosalind upoznali su se 2014. godine kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću i nakon kratkog vremena su se zaljubili. 

Osim ljubavnim životom, glumac je svojevremeno šokirao javnost svojim ponašanjem koje je zasjenilo njegovu glumačku i redateljsku karijeru tijekom koje je osvojio dva Oscara.

Policija ga 2006. godine uhitila zbog sumnje za vožnju pod utjecajem alkohola, a policajce je vrijeđao na rasnoj i vjerskoj osnovi.

"Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu", rekao im je Mel.

Uz to 2011. godine u javnost je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj - "Je***** si to zaslužila".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene