Nije krila uzbuđenje

Meghan Markle u trećem izlasku nakon poroda pala u zagrljaj njoj posebnog muškarca

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Mookie Betts (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Mookie Betts (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle je prilikom drugog izlaska u javnost nakon poroda pohitala u zagrljaj rođaka Mookieja Bettsa.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle pohitala je u zagrljaj svog bratića i bejzbol igrača Boston Red Soxa Mookieja Bettsa, uoči humanitarnog sportskog susreta njegova kluba s New York Yankeesema koji je održan u Londonu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Bio je to ujedno i Meghanin treći službeni izlazak u javnost nakon što je u svibnju rodila sina Archieja, što je kraljevski par podijelio i na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Prema istraživanju američkih genealoga Meghanina i Mookiejeva obitelj dijele zajedničku povijest dugu čak 150 godina, što ni sami do nedavno nisu znali.

"Vidio sam na televiziji da su se Meghan i Harry vjenčali. Ali nisam imao pojma da smo rođaci. To nije nešto što očekujete da ćete saznati, ali je zanimljivo", izjavio je Mookie za Boston Globe prošle godine.

Naime, Federalni sporazum iz davne 1870. godine pokazuje da je Joseph Betts, Mookiejev pra-pra djeda je zapravo i Meghanin pra-pra-pra djeda.

Meghan i Harry su Mookieja i njegove suigrače posjetili u svlačionici stadiona, a princ im je oduševljeno pljeskao i nije skidao osmijeh s lica baš kao ni Meghan. Posebice nakon što su ostali iznenađeni poklonima kojeg su dobili za sina Archieja, malenim sportskim dresovima koje su im darovale obje ekipe s brojem 19 na leđima, što simbolizira godinu u kojoj je rođen.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +3 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljko se pohvalio suprugom Mateom i oduševio fanove: "Jedna od naljepših žena, tako prirodna"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene