Rade po svom

Pogledajte opuštene trenutke princa Harryja i Meghan, ovako se zabavljaju otkako su se odvojili od kraljevske obitelji

Prince Harry Prince Harry Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Prince Harry Prince Harry Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle bodrila je svog supruga Harryja, dok je zajedno s prijateljem Nachosom Figuerasom zaigrao polo dvoboj i osvojio drugo mjesto.

Princ Harry proteklih dana pridružio se svom prijatelju, Nachou Figuerasu na polo meču. Zajedno su osvojili drugo mjesto, veliku podršku sa strane pružala im je Meghan Markle, a sve su zabilježili fotografi. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Prvi dan Meghan je nosila kratke traper hlače i plavu bluzu, uz koje je kombinirala sunčane naočale i sandale, a cijelokupni izgled zaokružila je uglađenim repom. Drugi dan, odlučila se za bijele kratke hlače i bijelu košulju uz koje je uvrstila smeđe sandale i remen. Tu modnu kombinaciju upotpunila je sunčanim naočalama i niskom punđom.

Dok je vojvotkinja sa strane bodrila svog supruga Harryja, čini se kako su djeca, Archie i Lillibet, ostala kod kuće.

Ovo nije prvi put da je princ Harry zaigrao polo meč sa svojim prijateljem. Naime, Figueras je podijelio nekoliko fotografija i videa, prisjećajući se vremena provedenog na polo terenu, uz poruku: "Oduševljen sam što ću jahati zajedno sa svojim prijateljem, princom Harryjem, i ostatkom tima Los Padres na Memorijalu Harry East Memorial @santabarbarapoloclub Turnir."

"Zajedno smo se vozili mnogo puta kroz protekle godine i sada kada smo oboje roditelji, posebno je to što možemo provesti ovo vrijeme zajedno. Ime Los Padres inspirirano je blizinom terena Los Nacionalna šuma Padres, a također i zbog naše povezanosti kao očeva.", dodao je još Figueras.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Figueras (@nachofigueras)

Prisjetimo se, Harry se također pridružio Zakladi "5Rights" jer su u ponedjeljak pokrenuli seminar "Global Child Online Safety Toolkit", gdje je govorio o utjecaju digitalnog svijeta i društvenih medija na djecu.

"Kao roditelji, moja supruga i ja zabrinuti smo za sljedeću generaciju koja odrasta u svijetu u kojem se s njima postupa kao s digitalnim eksperimentima za tvrtke kako bi zaradile novac i gdje su stvari poput mržnje i štete nekako normalizirane", izjavio je 37-godišnji Harry i dodao da se nada da njegova djeca neće odrastati u online svijetu kakav trenutačno postoji. 

"Nisam stručnjak za pravo ili tehnologiju, ali jesam otac'', zaključio je. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 12 +11 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 10 Celebrity Slovio je kao zakleti neženja i vječiti zavodnik, ali čini se da je ova djevojka uspjela primiriti njegovo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene