morala ga je tješiti

Razgolićena Meghan Markle došla podržati princa Harryja pa ga bacila u drugi plan, a on nije mogao sakriti razočaranje

Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +11 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle pojavila se na polo utakmici supruga princa Harryja u Santa Barbari gdje je ukrala svu pažnju u izdanju koje kraljevska obitelj sigurno ne bi odobrila.

Meghan Markle i princ Harry vratili su se u SAD nakon što su nazočili svečanoj proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. u Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Par je sada snimljen na utakmici Harryjeve polo momčadi Los Padres u Santa Barbari, na kojoj je Meghan ukrala svu pažnju.

U raskopčanoj košulji od trapera i vrućim hlačicama, bivša glumica pokazala je više nego što smo od nje navikli zadnjih nekoliko godina, a kraljevska obitelj ovo izdanje sigurno ne bi odobrila.

Zgodna Meghan potvrdila je i da je najveća podrška svojem vidno kojeg je tješila nakon što je njegova momčad izgubila, a on nije mogao sakriti razočaranje zbog poraza.

Zbog nedavne posjete Velikoj Britaniji, par se opet našao pod povećalom javnosti jer je to bio prvi njihov zajednički susret s kraljevskom obitelji nakon što su se odrekli dužnosti i preselili u Ameriku. Sa sobom su doveli i jednogodišnju kćerkicu Lilibet koja je prvi put upoznala prabaku Elizabetu.

Par je Veliku Britaniju napustio prije vremena, odnosno prije službenog završetka obilježavanja jubileja, a nakon što su privatnim avionom stigli u Kaliforniju, snimili su ih paparazzi i uhvatili Harryja smrknutog i ozbiljnog izraza lica.

Daily Mail piše i kako Harry nije uspio izgladiti narušeni odnos sa starijim bratom Williamom, koji je još uvijek duboko povrijeđen njegovim odlaskom od obitelji.

Da među braćom još postoje trzavice, potvrdila su i fotografije s kraljičine svečanosti u katedrali svetog Pavla gdje za Harryja i Meghan nije bilo mjesta u prvom redu i najvažniji članovi kraljevske obitelji doslovno su im okrenuli leđa. Također, tijekom televizijskog prijenosa svečane mise nije bilo nikakve interakcije između Harryja i Williama, kao ni između Meghan i Kate.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 1 Minea - 2 Minea - 3 Minea - 2 +10 Minea - 3 Celebrity Minei zbog oskudnog izdanja pišu da izgleda kao supermodel, a neki su zaključili i da je pronašla izvor mladosti!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Dragana Spasovska Dragana Spasovska - 1 Dragana Spasovska - 2 Dragana Spasovska - 3 +20 Dragana Spasovska - 4 Celebrity Prekidu Piquea i Shakire kumovala je starleta iz Skoplja? Fatalna Dragana oglasila se oko fotki s nogometašem koje su uzburkale javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene