Raskol u palači?

Meghan je sve ovo postalo previše? ''Oduvijek je bila neovisna, teško joj padaju sva ograničenja''

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Gina Nelthorpe-Cowne (Foto: Instagram) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle dosad je prekršila brojna kraljevska pravila (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Meghan Markle dosad je prekršila brojna kraljevska pravila (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Meghan Markle dosad je prekršila brojna kraljevska pravila (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle navodno je ljuta i frustrirana jer ne može reagirati na negativne napise o sebi.

Već mjesecima kolaju glasine o napetim odnosima unutar kraljevske obitelji, a kako pišu strani mediji, za Meghan Markle svi napisi o njoj postali su previše.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Izvori tvrde da je vojvotkinja od Sussexa ljuta i frustrirana jer ne može reagirati na sve što se o njoj govori i piše te tek sad shvaća ograničenja koja ima kraljevski život. Prvi korak koji je morala napraviti kada se na to odlučila bilo je odricanje od društvenih mreža.

''Oduvijek je bila toliko neovisna, cijeli svoj život, a sada joj je sve to oduzeto. Uvijek se voljela oglasiti bar na društvenim mrežama, a sada to više ne može'', objašnjava izvor upoznat sa situacijom.

Čak je i princ Harry, koji je prema svojoj supruzi zaštitnički nastrojen, počeo pored svega osjećati pristisak. Zbog navedene situacije Meghan i Harry navodno su odlučili odseliti se iz Kensingtonske palače i preseliti u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru.

No oni upoznati s cijelom pričom tvrde da među članovima obitelji ne postoji nikakva napetost, ali da je riječ o puno različitih karaktera, pa da je i logično da se ne mogu složiti u svemu.

Princ Harry i Meghan na proljeće će dobiti i prvo dijete.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene