Potpuno drugačiji od drugih

Svi su gledali u dekolte prezgodne Megan, ali nemoguće je bilo ne vidjeti neobično odijelo njenog dragog

Megan Fox Megan Fox Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly +0 Megan Fox i Machine Gun Kelly Galerija

Megan Fox i njezin zaručnik Machine Gun Kelly svojom pojavom iznenade svaki put kad se pojave na nekom događaju, a ništa drugačije nije bilo ni na premijeri filma "Good Mourning" u zapadnom Hollywoodu.

Glumica Megan Fox i njezin zaručnik, reper Machine Gun Kelly, ponovno su skrenuli pažnju na sebe svojim odjevnim kombinacijama na premijeri filma "Good Mourning".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Kakvi su vaši dojmovi? Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

Megan je pokazala svoju zgodnu figuru u pripijenoj svjetlucavoj rozoj haljini s prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge, a u dobitnoj haljini joj se nisu ni grudi mogle sakriti.

Njezin partner poglede je privukao neobičnim ružičastim odijelom s detaljima crvenih ruža, ispod kojeg je odjenuo košulju u istoj nijansi s identičnim uzorkom. Kombinaciju je zaokružio crno bijelim cipelama.

Ponosno su se smješkali i grlili dok su pozirali fotografima. Ovaj zanimljiv par svaki trenutak provodi zajedno, a nedavno su se i zaručili. Također poznati su i po svom posebnom načinu odjevanja, koji svaki puta iznenadi fotografe, ali i publiku.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''  

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Nikad glamuroznija Kolinda oborila sve s nogu, zbog ovog izdanja prozvali su je najljepšom ženom u politici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene