Malo su se zaigrali

Svi su gledali što to izvode zgodni sportaš i njegova djevojka, ona je umalo ostala i bez gornjeg dijela badića!

Matteo Berrettini i Melissa Satta Matteo Berrettini i Melissa Satta Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Matteo Berrettini i Melissa Satta Matteo Berrettini, Melissa Satta Matteo Berrettini i Melissa Satta Matteo Berrettini i Melissa Satta Matteo Berrettini i Melissa Satta +9 Matteo Berrettini i Melissa Satta Galerija

Matteo Berrettini i Melissa Satta snimljeni su na odmoru na Sardiniji gdje su se u potpunosti opustili i ne mare za pažnju koju privlače.

Talijanski tenisač Matteo Berrettini snimljen je na odmoru u jednom luksuznom komplesku na Sardiniji, gdje uživa i ne odvaja se od svoje atraktivne djevojke Melisse Satta koja je poznata i kao bivša supruga nogometaša Kevina Princea Boatinga.

Paparazzi su ih uhvatili na plaži gdje su izmnjenjivali nježnosti, a ona privlačila pažnju u minijaturnom bikiniju, a on isklesanim mišićima. Paparazzi su ih uhvatili i u trenutku kada je Matteo svoju dragu nosio na leđima, nakon čega je ona morala popravljati gornji dio badića, a sve je to znatiželjno promatrala cijela plaža.

Par se prije nekoliko dana na Sardiniju dovezao jahtom, na kojoj su se sunčali, a povremeno su se i rashlađivali u moru. Iako za Mattea kažu da je jedan od najzgodnijih tenisača svijeta, ovaj je put ostao u sjeni svoje djevojke koja je u bikiniju pokazala besprijekornu figuru, a ni sam joj se nije mogao nadiviti te ju je neprestano dodirivao i ljubio.

Melissa je javnosti poznata i po braku sa slavnim nogometašem Kevinom Priceom Boatengom, s kojim ima i osmogodišnjeg sina Maddoxa i od kojeg se razvela 2020. nakon četiri godine braka. Melissa i Matteo u vezi su od početka 2023. godine, a upoznali su se u Miamiju, na tulumu zajedničkog prijatelja.

Melissa je Talijanima dobro poznata i zbog svog seksepila, a glumila je i u seriji ''Striscia la notizia''. Sa 16 godina krenula je u modnu industriju te se natjecala na dva natjecanja za Miss 2003. i 2005. godine. Uvijek bila otvorena i oko svog seksualnog života pa je za medije nekoliko puta progovorila o toj temi, a u intervjuu za Vanity Fair priznala je kako voli grubi seks.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Birkin - 3 Jane Birkin - 1 Jane Birkin - 2 Jane Birkin - 3 +8 Jane Birkin - 6 Celebrity Preminula legendarna glumica i ikona Jane Birkin, bila je jedna od najvećih senzacija, a pamtit će je i po omiljenom modnom detalju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 2 Nekad i sad Isplivale fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine, evo kako je izgledala kada je još bila daleko od laskave titule koju danas nosi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene