sve je priznao 2012.

Golišavi glumac koji je godinama skrivao jednu tajnu privlačio poglede na plaži u žutim kupaćima

Matt Bomer Matt Bomer Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Bomer Matt Bomer Matt Bomer Matt Bomer Matt Bomer Matt Bomer Matt Bomer Matt Bomer - 1 Matt Bomer - 2 Matt Bomer - 3 +20 Matt Bomer - 5 Galerija

Holivudski glumac Matt Bomer, koji je pokazao svoju isklesanu figuru na plaži Malibu, već je godinama u sretnom braku s partnerom Simonom Hallsom.

Američki glumac Matt Bomer privlačio je sve poglede na plaži Malibu tijekom snimanja novog filma ''Outcome''.

U žutim kupaćim hlačicama privukao je svu pozornost svojom isklesanom figurom, a pohvalio se i tetovažom na donjem dijelu leđa.

Matt Bomer izgleda...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Matt ima 46 godina, a već je godinama u javnosti poznat zbog svog ljubavnog života.

Od 2011. godine u braku je s partnerom Simonom Hallsom. Matt i Simon roditelji su troje djece, Kita, Walkera i Henryja, a svu trojicu rodila im je surogat-majka.

Bomer je svoju seksualnost otkrio preuzimajući humanitarnu nagradu Steve Chase 2012. kada je zahvalio suprugu i djeci na bezuvjetnoj podršci, a poznat je i kao LGBT aktivist.

O ceremoniji vjenčanja progovorio je tek 2014. godine.

"Bila je to mala i opuštena ceremonija. Taj osjećaj izgovaranja takvih zavjeta pred najmilijima predivan je i to je bilo važno za našu obitelj", otkrio je tada.

Par se danas ne skriva i rado pozira zajedno na crvenom tepihu, no tome su prethodile godine skrivanja i straha od toga što će javnost misliti. Danas Matt dobiva i sve više gej uloga, na koje je jako ponosan, a posljednja koju je odradio bila je s Bradleyjem Cooperom u filmu ''Maestro''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Piton Claudie Rivier Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka o čijim bujnim oblinama pišu svjetski mediji pokazala pitona koji joj gmiže po dnevnoj sobi

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Will Ferrel - 1 Will Ferrel - 2 Will Ferrel - 3 Will Ferrel - 4 +8 Will Ferrel - 5 Celebrity Holivudski glumac osobno je došao na Eurosong i uživao u spektaklu, a za oko mu je posebno zapeo i nastup Baby Lasagne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene