Živio u strahu

Slavni glumac godinama je skrivao veliku tajnu: "Da sam to ranije priznao, moj bi život bio jako ružan"

Matt Bomer (Foto: AFP) Matt Bomer (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Bomer (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer (Foto: AFP) Matt Bomer (Foto: AFP) +0 Matt Bomer (Foto: AFP) Galerija

Matt Bomer s partnerom Simonom Hallsom vjenčao se 2011. godine, a imaju i trojicu sinova.

41-godišnji holivudski glumac dugo je živio s velikom tajnom.

Pogledaj i ovo showbuzz NIZ BRAKOVA Kralj Hollywooda i veliki ženskaroš prije uspona u glumačkoj karijeri pružao je seksualne usluge muškarcima?

Riječ je o Mattu Bomeru, za kojeg se neko vrijeme šuškalo kako bi mogao dobiti ulogu Christiana Greya u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive". Bila je to neko vrijeme najpopularnija muška uloga u Hollywoodu, a na kraju ju je dobio irski zavodnik Jamie Dornan. No Matt je također dobio svoj dio medijskog kolača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Bomer (@mattbomer) on

Godinu dana ranije vjenčao se sa svojim partnerom, publicistom Simonom Hallsom, s kojim danas ima troje djece koje su im rodile surogat-majke.

Bomer je svoju seksualnost otkrio preuzimajući humanitarnu nagradu Steve Chase kada je zahvalio suprugu i djeci na bezuvjetnoj podršci, a poznat je i kao LGBT aktivist.

Tek je 2014. godine glumac otkrio detalje vjenčanja. Tada se saznalo kako se radilo o intimnoj ceremoniji na kojoj su bili njihovi najbliži. "Bila je to mala i opuštena ceremonija. Taj osjećaj izgovaranja takvih zavjeta pred najmilijima predivan je i to je bilo važno za našu obitelj", otkrio je tada.

Par se danas ne skriva, dapače, rado pozira zajedno na crvenom tepihu, no tome su prethodile godine skrivanja i straha od toga što će javnost misliti. Danas Matt dobiva i sve više gay uloga, na koje je jako ponosan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Bomer (@mattbomer) on

"Rođen sam u Teksasu, a tek sam dolaskom u New York s 22 godine postao svjestan toga da postoji mogućnost da dva muškarca budu u braku te zajedno odgajaju djecu. Da sam priznao tko sam u srednjoj školi, nikada ne bih stigao u Hollywood. Moj bi život krenuo u potpuno drugom smjeru koji bi bio jako bolan", priznao je jednom prilikom.

Srećom, vremena se mijenjaju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene