ovo je hit!

Matija Vuica napravila show u centru Zagreba i zabavila slučajne prolaznike koji su sve zabilježili na snimkama

Matija Vuica i Severina Matija Vuica i Severina DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Severina Matija Vuica i Jurica Popović - 3 Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Matija Vuica i Jurica Popović - 2 Matija Vuica Matija Vuica Matija Vuica - 1 +0 Matija Vuica Galerija

Matija Vuica se popela na stol na terasi jednog kafića na zagrebačkoj špici i zapjevala voj veliki hit, a nije dugo trebalo da se oko nje okupi gomila ljudi.

Dizajnerica i pjevačica Matija Vuica (63) za vikend je napravila pravi show u centru Zagreba.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

Matija se popela na stol na terasi jednog kafića na zagrebačkoj špici i zapjevala svoj hit "Linđo" koji je 1994. godine izbacila s grupom Gracia, a oko nje se okupila gomila ljudi koji su pjevali s njom i snimali je mobitelima.

Snimke je i sama objavila u svojim pričama na Instagramu gdje je to nazvala predbožićnim partijem.

Matiju su uoči ove spontane zabave fotografi snimili u društvu modne agentice Tihane Harapin Zalepugin.

Inače, Vuica je grupu Gracia osnovala sa svojim dugogodišnjim partnerom Juricom Popovićem prije 40 godina, a "Linđo" je njihova najveća uspješnica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković - 2 Celebrity Sandra Perković se sredila i ostavila obožavatelje u nevjerici, svi se slažu da nikad nije bila ljepša!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene