''Sebi sam dečko iz garaže''

Matija Cvek osvrnuo se na velike poslovne uspjehe koje je postigao prošle godine: ''Nimalo se ne osjećam kao zvijezda''

Matija Cvek Matija Cvek Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek - 1 Matija Cvek - 2 Matija Cvek - 3 Matija Cvek Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Jelena Rozga i Matija Cvek - 5 Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 Matija Cvek i Jelena Rozga +17 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Galerija

Matija Cvek posljednjih mjeseci niže uspjeh za uspjehom na poslovnom planu, a sada je za portal Azra.ba otkrio i pokoji detalj iz privatnog života.

Pjevač Matija Cvek obožavan je diljem Hrvatske, ali i izvan nje. Zadnjih godina niže velike uspjehe u svojoj karijeri, a o privatnom životu malo priča, no za portal Azra.ba otkrio je pokoji detalj. 

Pogledaj i ovo 31. Porin - 4 tatin najdraži fan Matija Cvek nakon osvojenog Porina objavio fotografiju novoređene kćeri: "Hvala kaj si navijala ručice mala"

Primjerice, kao dječak volio je nogomet, a njime se bavio sve do svoje 18. godine, no evo zbog čega se morao odreći svoje velike ljubavi prema sportu. 

"Nakon moje punoljetnosti nastupile su povrede i prekinule moj dječački san. Nogomet je možda i moja prva prava ljubav, te mu se sada vraćam isključivo kao navijač. Fali mi bar rekreativno pa se nadam da ću riješiti probleme s povredama i zaigrati opet", rekao je.

Zanimanje za glazbu Matija je pokazao od svojih prvih koraka, ali i prvih izgovorenih riječi.

"Očito je glazba izabrala mene, a ne obrnuto. Do mog je biranja došlo tek u nekom fakultetskom razdoblju, kad sam odlučio da sam stopostotno posvećen vječitom boemstvu i ljubovanju sa pjesničkim načinom života punom odricanja, žrtve, ali i gušta", rekao je pjevač.

Evo i koji su bili njegovi glazbeni uzori:

"Grupa moje mladosti bilo je Prljavo kazalište, nezaobilazni Oliver Dragojević je uvijek bio prisutan kao pjevački uzor, a kasnije sam otkrio Dvornika, Wondera, Jacksona, Bensona, Marsa, Princea", ističe Cvek.

Za Azra. ba otkrio je detalje o suradnji s pjevačicom Jelenom Rozgom na pjesmi ''Zar je ljubav spala na to''.

"Jelena i ja smo već dugo prijatelji te smo na njenu inicijativu snimili i spomenutu pjesmu. Meni je bila čast pjevati pjesmu koju je Tifa već obilježio te joj dati neki svoj doživljaj, a naravno još je veća čast pjevati s jednom od naših najpriznatijih i najvoljenijih izvođačica. Jelena je doista jedna od najpozitivnijih, najoptomističnijih, i najradišnijih kolegica koje znam te njen entuzijazam puni i nas nešto ''manje'' kolege. Apsolutno osoba koja zrači i jedna od meni dražih suradnji", kaže Matija.

Iza Cveka je deset godina marljivog truda i rada, a je li se što u njegovom životu promjenilo kada mu je popularnost pokucala na vrata?

"Nimalo se ne osjećam kao zvijezda niti želim iskorištavati ili osvijestiti takav status. Sebi sam oduvijek i zauvijek dečko iz garaže koji s bendom gušta i muzicira do beskraja. Primjećujem veću prepoznatljivost, ali nisam njome opčinjen, štaviše pomalo sam razvio posljedične anksioznosti. Zvijezde su za zvijezde, na meni je da dušu punim pjesmom".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Staša Stojanović - 8 Staša Stojanović - 11 Staša Stojanović - 15 Staša Stojanović - 18 +15 Staša Stojanović - 19 Celebrity Srpsku zastupnicu zovu kraljicom selfija, našla se u središtu pornoskandala, a zbog novog posla postala je predmet izrugivanja!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić +13 Iva Majoli i Stipe Marić Nekad i sad Isplivale stare fotografije Ive Majoli i bivšeg supruga dok su još bili jedan od naših najglamuroznijih domaćih parova

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene