Najavio lijepu vijest!

Dobro raspoloženi Mate Bulić ponovno proslavio rođendan kod kuće: "Lijepo je slaviti u krugu obitelji"

Mate Bulić Mate Bulić DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Mate Bulić (Foto: Screenshot) Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 1 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mate Bulić (Foto: Instagram) +3 Mate Bulić, Josip Ivančić Galerija

Mate Bulić proslavio je 65. rođendan, a na profilu na Instagramu je podijelio i fotografiju tim povodom te se javio obožavateljima.

Legendarni pjevač Mate Bulić proslavio je 65. rođendan, a na profilu na Instagramu je podijelio dio kućne slavljeničke atmosfere, točnije fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Zdravkom .

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

"Hvala vam od srca na čestitkama. Lijepo je ponovno slaviti u krugu obitelji. Samo nek je zdravlja, a vjerujte bit će uskoro i pjesme. Voli vas vaš Mate", napisao je Mate uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

"Sretan rođendan prijatelju i pozdrav obitelji", "Sretan rođendan, legendo", "Sretno vam od srca", "Sretan rođendan, živ i zdrav bio još puno, puno godina", "Sretan i blagoslovljen rođendan Mate", "Sretan rođendan, kralju", samo je dio lijepih želja koje su mu poslali obožavatelji.

Krajem kolovoza prošle godine Mate je obradovao svoje obožavatelje kada je objavio da se vratio kući nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom. Pjevač je tada bio vidno smršavio, no sudeći prema fotki koju je objavio, sjajno je raspoložen.

Njegov tim se oglasio početkom 2021. godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada na njegovom službenom profilu na Instagramu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene