Što je prava istina?

Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Martina Tomčić, Davor Bilman Martina Tomčić, Davor Bilman Youtube screenshot Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman, Martina Tomčič (Foto: Instagram) +0 Martina Tomčić, Davor Bilman Galerija

Martina Tomčić i Davor Bilman tijekom svih ovih sezona Supertalenta stvorili su dojam da i nisu baš u najboljim odnosima, a Miji Kovačić napokon su objasnili je li to istina ili nije.

Tijekom svih dosadašnjih sezona showa "Supertalent", pa i aktualne sedme, pričalo se o neprijateljstvu između Martine Tomčić i Davora Bilmana.

Pogledaj i ovo Davor Bilman, Maja Šuput, Mia Kovačić Urnebesni su! Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio!

Iako nam je potpuno jasno da se žiri ne može baš uvijek slagati, između Davora i Martine češće su frcale iskrice, ali one koje su sugerirale netrpeljivost među njima.

Naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom", koju smo pratili tijekom polufinalnih emisija Supertalenta, odlučila je iz prve ruke provjeriti o čemu se tu doista radi te jesu li njih dvoje doista neprijatelji kako se šuška ili je to samo gluma.

"Najbolje je da to pitate Martinu", bio je vrlo kratak i jasan Bilman kao uvijek, a kako je reagirala po mnogima najstroža članica Supertalenta na Mijino pitanje, saznajte u videu u našoj galeriji.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene