problematičan sin

Sheen otvoreno: 'Moj sin se raspadao, nismo mu mogli pomoći'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac popularnog glumca Charileja Sheena, progovorio o svojim osjećajima.

Glumac Martin Sheen, izjavio je kako je strašno patio gledajući kako se njegov sin Charlie raspada pred očima javnosti nakon što su ga izbacili iz serije 'Dva i pol muškarca'. Martin se osjećao nemoćno i jednostavno nije znao kako pomoći sinu.

Pogledaj i ovo Brooke Mueller i Charlie Sheen (Foto: AFP) Oboje propali Bili su popularan, ali skandalozan par čiju su vezu uništile svađe, fizički obračuni i ovisnost

Glumac podivljao i poručio Kim K: 'Odje** i ti i tvoje odurno dupe'

Charlie je sve više interesa pokazivao za drogu i prostitutke umjesto za posao, jednostavno je redatelja humorističnog serijala 'Dva i pol muškarca' doveo do toga da ubije njegov lik u seriji.

'Charlie je bio jako usamljen u toj očajnoj situaciji. Nismo mu mogli puno pomoći osim da se pomolimo za njega', rekao je Martin. Dodao je i to kako su samo oni koji dobro poznaju njegovog sina mogli razumjeti zašto je u javnosti priznao kako je uzima steroide.

Slavni šarmer u nevolji – tuži ga za seksualno zlostavljanje!

'Bio je jako očajan i napravio je ono što je mislio da mora napraviti. javno je priznao da koristi steroide. Bilo je bolno gledati ga. Ne bih bio čovjek da ne suosjećam s njim. Ja znam kroz što prolazi i sam sam prolazio kroz isto dok sam se liječio od alkoholizma. Važno je da zna da sam uvijek tu za njega', rekao je glumac koji već 30 godina ne konzumira alkohol. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene