Treba biti spreman i na to

Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca fotografijom je zabrinula obožavatelje, pa objasnila što se dogodilo: "Punjenje baterija"

Marta Fernandes da Silva Marta Fernandes da Silva Marta Fernandes da Silva/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes da Silva Marta Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes (Foto: Instagram) +20 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Galerija

Marta Fernandes objavila fotografiju na kojoj prima infuziju pa objasnila i razlog tome.

Naša popularna influencerica i supruga bivšeg nogometaša Dinama Juniora Fernandesa da Silve, Marta Fernandes da Silva na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju koja je zabirnula njezine obožavatelje.

"Vitaminska infuzija. Punjenje baterija za prosinac", napisala je Marta uz fotografiju koju je podijelila u priči na svom profilu na Instagramu, a na kojoj leži na kauču, dok joj društvo pravi ljubimac, a u pozadini se vidi okićeni bor.

Marta je inače rodom s Čiova, a Juniora je upoznala preko Instagrama. Vjenčali su se 2016. godine u splitskoj Galeriji Meštrović, a u braku su dobili dvojicu sinova, Adriana i Matea, dok nogometaš iz prethodne veze ima još sina Benjamina.

Marta i Junior poznati su kao veliki ljubitelji luksuza kojim se redovito hvale na društvenim mrežama, a osim što sami najčešće nose skupe dizajnerske krpice, od najranije dobi kupuju ih i svojoj djeci.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Filip Živojinović Filip Živojinović Lepa Brena, Aleksandar Živojinović, Boba Živojinović i Viktor Živojinović +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Celebrity Tko je čovjek koji stoji iza Aleksandre Prijović? Njemu duguje sve što ima: "Ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene