Što vi kažete?

Anketa: Grubnić svaki tjedan iznenađuje transformacijama svojih kolegica, za koju je ovoga puta odabrao najbolje?

Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak - 2 Galerija

Marko Grubnić je još jednom pogodio s odjevnim kombinacijama za Indiru Levak, Maju Šuput i Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Marko Grubnić ni ovaj put nije razočarao s odabirom stajlinga za Indiru Levak, Nives Celzijus i Maju Šuput u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Kojoj dami ovaj put dajete glas za kombinaciju?

  • Maji Šuput
  • Indiri Levak
  • Nives Celzijus

Ukupno glasova:

"Dame i gospodo, dolazi ona... i njezin magični korzet se vratio", napisao je Marko pokraj fotografije s Nives. Članica žirija je zablistala u crvenoj kožnoj haljini koja je istaknula njene obline, a stilist ju je uskladio s rukavicama do lakata, kapom na točkice i štiklama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Woow", "Savršeno", "Doktor nauke u poslu mode", "Lijepa Nives kao i do sada", "I ja bih da me ti jednom odjeneš", komentirali su Markovi pratitelji modnu kombinaciju koju je osmislio za Nives. 

Ni voditeljica Maja nije zaostala svojim seksipilom za Celzijus. Zablistala je u ultrakratkoj plavoj haljini posutoj šljokicama koja je stavila naglasak na njezine isklesane noge. 

Indira je još jednom pokazala svoj zavidni dekolte i odlične noge. Grubnić ju je obukao u crnu haljinu prekrivenu kristalima, ali ono što je svima zapelo za oko je njezin bujni dekolte, koji čak nije zasjenio ni bijeli krzneni detalj. Bilo je i jasno da članica žirija nema ispod haljine grudnjak jer to takva haljina ne dopušta. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +2 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Celebrity Nives Celzijus napokon ugrabila muškarca prema kojem ne skriva simpatije, otkrila je i što im je zajedničko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene