Bome su se dotjerali

Grubnić objavio božićnu fotku sa zgodnom mamom, zbog mladolikog izgleda i vitkih nogu dobila poseban kompliment: "Klasa za sebe!"

Marko i Branka Grubnić - 4 Marko i Branka Grubnić - 4 Marko Grubnić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić - 5 Marko i Branka Grubnić - 1 Marko i Branka Grubnić - 2 Marko i Branka Grubnić - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 9 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 +15 Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Galerija

Marko Grubnić pokazao je na društvenim mrežama kako je on proslavio božićne blagdane, a objavio je i fotografiju s majkom Brankom.

Naš modni stilist Marko Grubnić božićne je blagdane proveo u društvu obitelji, a na svom je profilu na Instagramu objavio fotografije na kojoj pozira s majkom Brankom koja je ukrala svu pozornost njegovih vjernih pratitelja.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić "Ma, Koja Emily?" Grubnić se pohvalio boravkom u Parizu, a najviše pažnje ukrala je fotografija raskošnog doručka: ''Ajme, koja milina''

Marko i Branka pozirali su pokraj božićnog drvca, besprijekorno sređeni od glave do pete. On je za tu priliku odabrao traperice, dizajnerski sako i obuću te crnu majicu, dok je mama Branka zablistala u ružičastoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom koji je otkrio njene vitke noge na kojima nosi cipele s leopard uzorkom.

"Želim vam prekrasan i miran Božić ispunjen ljubavlju, srećom i radošću", napisao je Marko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Super si Marko, ali gospođa majka je klasa za sebe", "Sretan Božić! Divni ste", "Wau, wau, wau", "Predivni ste", neki su od komentara i pohvala koje je dobio.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - Bloom +17 Maja Šuput Celebrity Šuput pokazala što joj je slatki Bloom priredio na božićno jutro, nije ga spriječio ni njezin vrisak: "Stani, stani!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Celebrity Sređena Kolinda dobro se provela na rođendanu naše poduzetnice, a s njima je slavio i Neven Ciganović: "Divne slike!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene