Hodao sa zaštitarima

Marko Grubnić nekada je bio ćelav i družio se s ekipom s kojom ga se danas više ne viđa

Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) +0 Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić često je mijenjao stil, pa tako i frizuru.

Marko Grubnić jedan je od glavnijih aktera domaće javne scene. Njegov svaki korak se prati u stopu, a novinarima je zanimljiv zbog svojeg posla, ali i čestih promjena imidža kao i ekstravagancije koja ga prati kroz izgled i kroz osobnost.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Mi smo malo prekopali arhivu kako bismo se sjetili kako je Marko izgledao kada je tek počeo koračati estradnim nebom i kada je punom parom radio kao stilist. Tada se dosta družio s Nevenom Ciganovićem, a moglo ga se vidjeti i u društvu Ante i Simone Gotovac. Krasio ga je nadimak Modni mačak. 

Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

Aleksandra Grdić također mu je bila prijateljica, a u vrijeme najveće slave Marko je čak gradom hodao s tjelohraniteljima.

Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Marko je danas distanciran od javnosti i pojavljuje se tek povremeno na događajima za koje ga veže posao. Najbolji je prijatelj Maje Šuput i često putuju zajedno, a izjave za medije gotovo da i ne daje.

Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Uz brojne promjene stile, Marko je čak u jednoj fazi imao i obrijanu glavu. Prije nego je postao slavan, okušao se i kao pjevač u showu Supernova Music Talent.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene