"Wow, goriš"

Ciboci objavio holivudske fotografije s novim modnim detaljem, prizori su izazvali oduševljenje: ''Ti si rođen kao supermodel''

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci i Franka Batelić In Magazin: Marko Ciboci - 2 In Magazin: Marko Ciboci - 3 In Magazin: Marko Ciboci - 4 In Magazin: Marko Ciboci - 5 +19 In Magazin: Marko Ciboci - 6 Galerija

Marko Ciboci, kao i mnogi njegovi poznati kolege, koristio se Al aplikacijom za nove fotografije koje je objavio.

Jedan od članova žirija popularnog showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci u mnoštvu fotografija pozirao je s jednim novim detaljem na sebi, a riječ je o naočalama. 

Pomoću Al aplikacije napravio je niz zanimljivih fotografija na kojima pozira u raznim izdanjima.

Na prvoj fotografiji sjedio je na haubi automobila u kožnoj jakni, dok je na drugoj pak nosio dioptrijske naočale koje su mu savršeno pristajale.

U jednoj od fotografija pokazao je i svoj isklesani trbušni dio, a na zadnjoj je pozirao kao inspektor sa šeširom i kaputom. 

"Svi imamo svoje AI slike, zar ne?", poručio je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

"Ti si rođen kao supermodel", "Wow", "Goriš", "Lijep", "Zgodan si jako", "Mmm", samo su neki od komentara.

Iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

Dijabetes ga u tome nije spriječio, a zdrav način života i plesna vježba u borbi s ovom bolesti još su mu više pomogle.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za najmanji napredak.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i supruga Nikola Karabatić i Geraldine Pillet +19 Nikola Karabatić i Geraldine Pillet Celebrity Nikola Karabatić nekad je ljubio našu proslavljenu sportašicu, a pobjedu protiv Hrvatske proslavio je u zagrljaju supruge!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Ben Affleck - 16 Matt Damon i Ben Affleck - 13 Matt Damon i Ben Affleck - 8 Matt Damon i Ben Affleck - 1 +26 Matt Damon i Ben Affleck - 3 Celebrity Njihovo prijateljstvo traje dulje od 30 godina, a mnoge i dalje čudi činjenica da su dijelili i bankovni račun!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene