Pravi profesionalac

Naš mladi glumac poznat po odličnim transformacijama objavio zanimljivu fotografiju uz isti takav opis

Marko Braić Marko Braić Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić - 4 Marko Braić Marko Braić - 12 Marko Braić - 1 Marko Braić Marko Braić (FOTO: Instagram) +0 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Marko Braić objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira bez odjeće u jednoj od svojih predstava u kazalištu.

Marko Braić prisjetio se nekih prošlih dana i svojih glumačkih uloga u kazalištu, pa je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelio zanimljivu fotografiju.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

30-godišnjem Marku kao pravom profesionalcu i umjetniku gotovo nikakve transformacije i uloge ne predstavljaju problem, u što smo se mogli uvjeriti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a isto tako nema ništa protiv skidanja na sceni.

"Podsjetnik na moj kazališni život. Iz akademije do gole pozadine na pozornici. Pa, ništa novo", napisao je Marko uz fotografiju iz jedne predstave u kojoj se za potrebe uloge razgolitio do kraja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braich (@marko_braic)

Marko je svojim transformacija osvojio publiku TLZP-a pred malim ekranima i iznimnim vokalnim sposobnostima, a pobjeda mu je za dlaku izmakla i pripala njegovu kolegi Fabijanu Pavlu Medvešeku.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +1 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene