Iznenađenje!

Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić čekaju prvo dijete, a vijest su objavili na društvenim mrežama.

Naš popularni komičar Ivan Šarić i njegova partnerica i manekenka Korana Gvozdić čekaju svoje prvo dijete, a vijest su potvrdili preslatkom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Imam sve na svijetu. Nas troje. Beba na putu", napisala je Korana uz fotografije na kojima pozira s Ivanom, dok na sebi ima bijelu usku haljinu u kojoj već se jasno vidi trudnički trbuh, a spol bebe zasad nisu otkrili. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"A jesi dobro skrivala, čestitam", "Čestitke od srca", "Ajme, predivno", "Pa predivni ste! Čestitam", "Dobro ste to skrivali", "Ajme uopće vas ne poznajem, ali me ovo obradovalo kao da se znamo", samo su neke od brojnih čestitki koje im pristižu sa svih strana. 

Par je zajedno od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete stiže kao kruna njihove velike ljubavi.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene