Pa sve se vidi!

Naš zgodni glumac nasmijao je pratitelje pozirajući potpuno gol u bazenu, a usput je otkrio i koja mu je velika želja!

Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 5 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 6 Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 7 Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 1 Mario Valentić i Ljiljana Mikić Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić +9 Mario Valentić, 2002. godina Galerija

Naš glumac i fitness trener Mario Valentić nasmijao je svoje pratitelje novom fotografijom na kojoj je potpuno gol plutao u bazenu te otkrio kakvu ulogu zaslužuje ovom pozom.

Naš glumac i fitness trener Mario Valentić nasmijao je svoje fanove novom fotografijom na Instagramu na kojoj je potpuno gol plutao bazenom. U širokom kadru u kojem se vidi apartman u kojem odsjeda te predivni bazen, Mario je na trbuhu plutao, a u centru pozornosti bila je njegova gola stražnjica.

U opisu fotografije Valentić se našalio na vlastiti račun te otkrio što mu je želja.
''Želim ulogu u CSI Navy'', napisao je kratko.

Njegovi pratitelji na ovo su se nasmijali, a jedan je napisao: ''Ime uloge: nagi muškarac 1''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

Inače, Mario je karijeru započeo kao maneken, i to u još u svojim tinejdžerskim danima, a brzo su uslijedila i priznanja u obliku titule Mistera turizma 2002. godine, a zatim i Mistera Hrvatske samo godinu dana kasnije.

Uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

Što se tiče njegova ljubavnog života, Mario je od 2016. godine u sretnoj vezi s menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, s kojom ima sina Nou, ali uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih se može vidjeti u javnosti.

Iza njega je i brak s voditeljicom Mirnom Maras, s kojom ima i sina Niku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Celebrity Posljednje fotografije holivudske legende i njegove partnerice izazivaju nelagodu, nikome nije jasno zašto su ovako pozirali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 +26 Marko i Iris Livaja - 3 Celebrity Sređena Iris Livaja stigla je na posebno događanje bez pratnje supruga koji je proteklih dana glavna tema medija, evo gdje je on ostao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene