''Al' cijenim trud''

Naša glumica podijelila hit čestitku muža za godišnjicu pa dobro sve nasmijala: ''Još da je ubo točne godine, oduljilo se čovjeku!''

Marijana Mikulić - 5 Marijana Mikulić - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 6 Marijana i Josip Mikulić - 4 Marijana i Josip Mikulić - 3 Marijana i Josip Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 8 Marijana Mikulić - 7 +19 Marijana Mikulić - 6 Galerija

Marijana Mikulić podijelila je s pratiteljima čestitku svog muža za godišnjicu braka, a sve je nasmijala činjenica da se on malo zeznuo s računanjem.

Naša glumica Marijana Mikulić podijelila je s pratiteljima lijepu uspomenu na svom Instagram profilu, a radilo se o čestitci njenog supruga Josipa za godišnjicu braka.

Marijana je napravila snimku zaslona čestitke na kojoj je pisalo:

''Preživio nam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću još jednom! Hvala na ljubavi i strpljenju, ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom zahvalan sam jer te imam i eto, možda doguramo do 20. Sretna ti 19. godišnjica!''.

A onda je glumica u opisu otkrila da se u ovoj lijepoj čestitci malo zeznuo. Naime, nisu slavili 19. već 18. godišnjicu braka.

''Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio. ''Tek'' smo punoljetni, 18 godina brak. Al' cijenim trud mužiću!'' našalila se.

''Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko, živio ti meni! PS dobila sam i cviće i poklon, ove godine se baš zadao. Možda da produlji auslenderski život'', dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Njezini pratitelji nasmijali su se na ovu objavu, ali i poželjeli im još puno sretnih bračnih godina.

Marijana i Josip zajedno imaju tri sina, a svojim skladnim brakom uzor su mnogima. Nakon ovog ljeta, glumica je otkrila i da njezin suprug seli za Berlin, a ona je s djecom ostala živjeti u Hrvatskoj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Esteriore Brothers i Maja Šuput - 1 Esteriore Brothers i Maja Šuput - 2 Esteriore Brothers su zlatni gumb Maje Šuput Esteriore Brothers, Supertalent +25 Esteriore Brothers, Maja Šuput, Supertalent Celebrity Zgodna braća Talijani imaju posebnu poruku za Maju: ''Tvoj osmijeh koji smo vidjeli na kameri iza pozornice... Želimo je osvojiti!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Matija Vuica Matija Vuica - 4 Matija Vuica u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 1 +14 Matija Vuica Celebrity Naša dizajnerica prošetala gradom u korzetu i otkrivena trbuha, nitko joj u ovom izdanju ne bi dao 65 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene