uvijek nešto

Marijana Mikulić poslije selidbe u novu kuću obznanila vijest o suprugu koja ju je rastužila: ''Kreće jedno novo poglavlje za nas''

Marijana i Josip Mikulić - 2 Marijana i Josip Mikulić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana i Josip Mikulić - 3 Marijana i Josip Mikulić - 4 Marijana i Josip Mikulić - 1 Marijana Mikulić Marijana Mikulić - 7 Marijana Mikulić - 8 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 5 +19 Marijana Mikulić - 6 Galerija

Marijana Mikulić objavila je hrpu sretnih i zagrljenih fotografija sa suprugom Josipom pa ispod njih obznanila tužnu vijest.

Glumica Marijana Mikulić prije više od godinu dana kupila je kuću sa suprugom Josipom te su se sada napokon uselili u nju.

Na svom Instagram profilu redovito je obavještavala pratitelje kako napreduju radovi te što im stvara probleme, a sada se javila s novom tužnom vijesti.

Ispod niza fotografija na kojima pozira sva sretna u zagrljaju sa suprugom, objasnila je kako se vraćaju sa godišnjeg odmora doma, no Josip neće živjeti s njima.

"Vratili se doma. On seli za Berlin. Nakon ljeta bez odmora. Usred selidbe. Kreće jedno novo poglavlje života za sve nas. Nek ostane zabilježeno da smo od cijelog lita evo uspjeli opustit se jedno jedino popodne. Na famoznom baru u bazenu, dok tri barakude uživaju oko nas", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

"Slika bračnog para puna tople ljubavi i harmonije", "Divim se vašoj energiji", "Sretno u nastavku godine i useljenju u novi dom", "Sretno u novim pobjedama", samo su neki od komentara.

Marijana i Josip zajedno imaju tri sina, a svojim skladnim brakom uzor su mnogima. 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 2 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 1 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 5 Chloe Ferry i Johnny Wilbo - 3 +12 Chloe Ferry i Johnny Wilbo Celebrity Varao ju je i prekidali su već tri puta, a sada su uhvaćeni kako se ljubakaju dok se ona hvali skupim poklonima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 3 +26 Bianca Censori i Kanye West - 7 Celebrity Nakon golih stražnjica i prozirnih haljina, kontroverzni par sablaznio novim potezom, sada su izveli nešto skroz drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene