''ali kako su sretni bili...''

Marijana Mikulić pohvalila se djelom svojih ruku u koje je uključila i djecu: ''Mrve na sve strane, kaos, boja koja curi posvuda...''

Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 6 +19 Marijana Mikulić - 1 Galerija

Marijana Mikulić objavila je video u kojem je pokazala šarene, jestive kućice koje je izradila sa svojom djecom.

Glumica Marijana Mikulić pohvalila se pratiteljima kako je s djecom izradila kućice od medenjaka, a usput su imali i pravo obiteljsko druženje. 

Na videu možemo vidjeti kako svi veselo na kuhinjskom stolu sudjeluju u izradi kućica, a zatim ih ukrašavaju šarenim kuglicama i bijelom bojom. 

"Ulijepljeno jutros pola kuhinje. Sve kvake sobnih vrata ljepljive. Djeca jučer skaču do plafona od količine polickanog šećera. Malo sam se trzala da uzmem i to sve ukrasim sama jer - mrve na sve strane, kaos, boja koja curi posvuda. (Priznajte, poznat vam je taj osjećaj)", napisala je pa dodala:

"Ali kako su sretni bili, a i ja sam gledajući ih. Samo mira, ljubavi, i kako nam malo treba za radost i lijepo provedeno zajedničko vrijeme".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

"Sretni trenuci", "Aa super su vam ispale", "Bravo za mamu i djecu, to je radost Božića koja se pamti cijeli život", "Ovo će pamtiti. Ljepljive kvake neće nitko", samo su neki od komentara.

Inače, Marijana i Josip zajedno imaju tri sina, a svojim skladnim brakom uzor su mnogima. Nakon ovog ljeta, glumica je otkrila i da njezin suprug seli za Berlin, a ona je s djecom ostala živjeti u Hrvatskoj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić i Stjepan Vukadin Meri Goldašić i Ana Maria Cuglin Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 6 +26 Meri Goldašić - 1 Zanimljivosti Meri iz MasterChefa iznenadila objavom fotografije u zagrljaju jednog od članova omiljenog žirija: ''Hvala ti za predivne večeri!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Desingerica - 6 Desingerica - 5 Desingerica - 2 Desingerica - 1 +4 Desingerica - 3 Celebrity Snimka srpskog repera iz opatijskog kluba zgrozila je javnost: Fanove je gađao čarapama i udarao tenisicama po glavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene