"A došo mi i čovjek"

Naša glumica progovorila o teškoj borbi u kojoj se našla s trojicom sinova: "Jednostavno moram vjerovati da će sve biti dobro, jer sam zatrpana svime"

Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 6 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana i Josip Mikulić - 3 +19 Marijana i Josip Mikulić - 4 Galerija

Marijana Mikulić ispod nove objave otkrila je što ju je sve snašlo ovaj mjesec te kako se izborila sa svime.

Glumica Marijana Mikulić  objavila je fotografiju na kojoj pozira našminkana, a na sebi je imala crnu dolčevitu i bijeli sako.  Crvenim ružom istaknula je usne,  a otkrila je i kako je radila puder obrve.

Zlatne viseće naušnice dodatno su podignule cijeli izgled, a na glavi je imala i crni rajf.

"Jedan je nabio nogu. Sedamstopedeseti izostanak iz škole u svega dva mjeseca. Drugi ima test, plus lektiru, Al kaže sam će. Treći u temperaturi, dan 39, noć 40, kašalj. Ja, jednostavno moram vjerovati da će sve biti dobro, jer sam zatrpana svime. I bi dobro. Sve se stiglo, odradilo. Nakon par dana i temperatura konačno prestala. Vani sunce", napisala je pa dodala:

"A došo mi i čovjek. Da je bolje nebi valjalo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

"Život jedne majke u par redova", "Koliko si lijepa Mare", "Predivna si", "Prelijepa i hrabra", "Mare sve prođe i čovjek ti dođe", pisali su pratitelji.

Nedavno je s pratiteljima podijelila čestitku svog muža Josipa za godišnjicu braka, a sve je nasmijala činjenica da se on malo zeznuo s datumom.

Marijana i Josip zajedno imaju tri sina, a svojim skladnim brakom uzor su mnogima. Nakon ovog ljeta, glumica je otkrila i da njezin suprug seli za Berlin, a ona je s djecom ostala živjeti u Hrvatskoj.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luana Andrade - 31 Luana Andrade - 30 Luana Andrade - 29 Luana Andrade - 28 +26 Luana Andrade - 27 Celebrity Iznenada umrla 29-godišnja manekenka, njezina smrt sve je šokirala: ''Shrvan sam i živim svoju najveću noćnu moru''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene