''oni dani...''

Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

Marijana Mikulić Marijana Mikulić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 6 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana i Josip Mikulić - 1 Marijana i Josip Mikulić - 3 +20 Marijana i Josip Mikulić - 4 Galerija

Marijana Mikulić ispod svojih fotografija podijelila je s pratiteljima je što joj ponekad nedostaje, ali i što joj je najvrijednije.

Glumica Marijana Mikulić objavila je par svojih fotografija bez šminke pa u opisu otkrila i kakvu je promjenu na sebi napravila sama.

"Odvezi, dovezi, brže, kasniš (opet). Škola, vrtić, terapije. Udahni. Posao, skuvaj, operi. Kupaj, uspavaj. Udahni ako stigneš (Ako nisi zaspala dok si uspavljivala). Navij sat u 6 da stigneš i biti sama. Možda se i tuširaš. Odvezi, dovezi, požuri, kasniš…", započela je pa nastavila:

"Oni dani kad si željan razgovora s odraslom osobom a nemaš ga gdje ugurati, a opet ako se i ukaze prilika zazireš od ikakvog kontakta jer ti treba mir i samoća. Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?".

"Ps sama se farbala i fenirala jer i frizerski znači puno ljudi i potencijalne komunikacije", dodala je za kraj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

"Ne znam kak to drugi zovu, ja to zovem biti mama", "Postoji naziv, pustite me na miru i ozdravit ću", "Frizura top", "I dalje lijepa i jaka", "Divna i posebna", pisali su fanovi.

Nedavno je s pratiteljima podijelila čestitku svog muža Josipa za godišnjicu braka, a sve je nasmijala činjenica da se on malo zeznuo s datumom. 

Marijana i Josip zajedno imaju tri sina, a svojim skladnim brakom uzor su mnogima. Nakon ovog ljeta, glumica je otkrila i da njezin suprug seli za Berlin, a ona je s djecom ostala živjeti u Hrvatskoj.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Kordić Miroslav Kordić Miroslav Kordić - 8 Miroslav Kordić - 7 +8 Miroslav Kordić - 6 Celebrity Miroslav je u Masterchefu iskušao drugu sreću, a sve je osvojio priznanjem da traži suprugu: ''Vjerujem da su mi se povećale šanse da nađem onu pravu''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 11 Đina Džinović - 12 +10 Melina i Haris Džinović - 1 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda luksuzni dom Harisa Džinovića, jedna prostorija posebno je sve osvojila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene