Baš lijepo

Marija Husar Rimac otkrila ime sina kojeg je rodila u 46. godini: "Najljepše je, ljubim vas"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Husar Rimac otkrila ime sina

Mjesec dana nakon što su Marija Husar Rimac i njezin suprug Vjekoslav Rimac postali roditelji dječaka, pjevačica je na društvenim mrežama otkrila i koje su mu ime odlučili dati.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac posebno putovanje Naša cijenjena pjevačica obilježila je 20 godina obraćenja: ''Kad hodaš putevima gdje je stvarno Isus Krist hodao, bolje razumiješ svoju vjeru''

"Niko. Još uvijek se čini kao nestvaran san. Danas je točno mjesec danaa od kad se rodio naš Niko. Hvala svima na iskrenim čestitkama", napisala je Marija uz fotografiju na kojoj se vidi sinova ručica i pokraj nje krunica s njegovim ispisanim imenom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac)

"Ma divno, ljubim vas", "Najljepše ime, sretno", "Sretno i blagoslovljeno", "Šaljem svima veliki blagoslov", "Obilje blagoslova", "Sretno Niko, čestitke", "Niko, dobrodošao i bio zdrav i sretan. Mami i tati veliki poljupci", samo je dio komentara koje je sretna mama dobila u komentarima".

Pjevačica i Vjekoslav prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana koji se sada veseli mlađem bratu, a da čekaju drugo dijete objavila je krajem prošle godine kada je potvrdila i da je zanijela prirodnim putem.

"Trudnoća je dar od Boga", istaknula je tada presretna Marija.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene