''Ja sam vam onaj...''

Evo kako je Franka Batelić rasplakala Marca Cuccurina na probama: ''Ne smiješ mi to govoriti!''

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Marco i Paula pred žirijem - 1 Marco i Paula pred žirijem - 2 Marco i Paula pred žirijem - 3 Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković +34 Tara Thaller i Marco Cuccurin Galerija

Marco Cuccurin i Paula Tonković u jedanaestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' ponovno su otplesali jive.

''Prošli smo cha cha u liftu, sambu u haremu, ne treba ti putovanje, samo dođeš u ''Ples sa zvijezdama'', prisjetio se Marco Cuccurin svih izvedbi sa svojom mentoricom Paulom Tonković, ali se i iskreno osvrnuo na eliminacije u kojima su se našli prošle nedjelje.

Pogledaj i ovo Završio Ples sa zvijezdama - 1 Bilo je napeto Marco i Paula iskreno progovorili o emotivnom putovanju do trona: "Na kraju krajeva je pobijedilo i to naše prijateljstvo!"

''Ja ne bih ponovio to. Bilo mi je prestresno. U jednom sam trenutku ostao bez daha, bilo mi je kao, ne, nikad u životu nisam pao u nesvijest, neću valjda sad. Sad sam baš vidio, Isuse, je l' moguće da ti je toliko stalo'',  prisjetio se Marco zadnje emisije. 

''Želja ti je da plešeš što duže, pa kad znaš da se to u nekom trenutku može presjeć, ne, odbijam, odbijam i ne može'', dodao je Marco.

A tijekom priprema za quickstep posjetila ih je Franka Batelić, jedna od članica žirija.

''Mogu reći da je Franka dobri duh, a i Franka i Larisa su'', složili su se Marco i Paula.

A evo što im je Franka poručila na probama.

''Ti si od početka, za mene pogotovo, ma imaš sve, toliko si pokretan, ti dok pričaš plešeš, ta iskrenost po kojoj Marco zrači, mislim da je to ono što ga čini posebnim'', rekla je Franka.

Ove nedjelje plesali su jive, s kojim su, priznali su, najmanje od svih plesova zadovoljni kako su ga izveli.

''Nismo kliknuli'', priznala je Paula.

''Jako je teško otplesati u polufinalu vrhunski jive. Mislim da Marco može biti inspiracija svima. I sama imam djecu i voljela bih da se ugledaju na nekoga kao što je Marco '', zaključila je Franka i tim lijepim riječima rasplakala Marca.

''Ne smiješ mi to govoriti, ja vam plačem i od sreće. Baš je lijepo čuti da nekome možeš biti uzor'', rekao je Marco.

Pa da vidimo što je žiri rekao jesu li uspjeli popraviti svoj jive za ovu nedjelju.

''Ovo mi je jedan od vaših najkompletnijih plesova, nekako je sve sjelo na svoje mjesto, i to mi je jako drago jer je polufinale'', komentirala je Franka. 

''Vi ste par koji od početka drži svoj nivo i ne padate, i fenomenalna mi je ta tvoja radost koju imaš kad plešeš, ti stvarno zračiš dok plešeš'', komentirala je Larisa. 

''Sve check'', zaključio je Ciboci. 

''Ovo je bio tvoj nastup koji je imao kompletan fokus cijelo vrijeme, kompletan nastup'', zaključio je Igor. 

Žiri ih je nagradio s čak tri desetke. 

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin - 1 Tamara Loos i Igor Mešin - 3 Tamara Loos i Igor Mešin - 2 +31 Tamara Loos - 3 Celebrity Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Leta 3 u Zagrebu - 6 Doček Leta 3 u Zagrebu - 5 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 3 +26 Doček Leta 3 u Zagrebu - 2 Celebrity Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene