Kakvi komadi!

Navikli smo ih viđati u oskudnom donjem rublju, no ni njihova večernja izdanja nisu daleko od onih s modnih pista

Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 1 Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 1 +0 Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Galerija

Manekenke Shanina Shaik i Sara Sampaio snimljene na zabavi nakon dodjele Oscara u atraktivnim izdanjima.

Kao i svake godine dosad, nakon dodjele nagrada Oscar uslijedili su after-partyji na kojima se okupilo još više celebrityja nego na samoj svečanosti.

Pogledaj i ovo Sara Sampaio "volim sebe i ako se udebljam" Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

A sve poglede na jednom od njih ukrale su Victorijine anđelice Shanina Shaik i Sara Sampaio koje su pokazale da i odjevene mogu izgledati jednako atraktivno kao na pisti, gdje ih najčešće imamo priliku vidjeti u oskudnom donjem rublju.

Manekenke su se modno uskladile i obje su nosile crnu boju od glave do pete. Shanina je odabrala dugačku haljinu bez naramenica i s visokim prorezima koju je, dok je hodala prema partyju, morala pridržavati rukom pa je otkrila svoje nevjerojatno dugačke i vitke noge.

Sara je pak pokazala dekolte u šljokičastom kombinezonu s otvorom koji seže do pupka, a nakon niza opuštenih izdanja tijekom proteklih godinu dana, bilo ju je lijepo ponovno vidjeti u skockanom izdanju.

Portugalskoj ljepotici izgled je donio milijune na bankovnom računu no tijekom karantene se malo zapustila, a priznala je i da se udebljala. No za razliku od svoje prijateljice, s kojom je na zabavu nakon Oscara stigla držeći se za ruke, Sarinu karijeru nije obilježio niti jedan skandal, a od 2015. godine je u sretnoj vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem.

Shanina je, s druge strane, prije par godina izazvala zanimanje javnosti zbog svojeg kratkog braka. Australska ljepotica pakistanskih i litvanskih korijena sredinom 2019. godine podnijela je zahtjev za razvod od DJ-a Ruckasa nakon samo godinu dana braka, a kao razlog rastave navela je nepomirljive razlike te je tražila i novčanu potporu od bivšeg muža, iako se njezina imovina procjenjuje na 10 milijuna dolara.

Nakon njega kratko je ljubila poduzetnika Seyeda Payama Mirtorabija, a od veljače ove godine je u vezi vlasnikom izdavačkih tvrtki Matthewom Adesuyanom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene