"Sve ljepša i ljepša"

Šuput objavila novu fotku s preslatkim sinom, ali pažnju je ukralo ono što je obukla, u ovom je već dugo nismo vidjeli!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Screenshot/Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je na Instagramu otkrila da se otputila na obiteljski odmor i to u turski Istanbul.

Pjevačica i članica žirija showa "Supertalent" Maja Šuput na profilu na Instagramu se pohvalila kako je vrijeme za novo obiteljsko putovanje, a otkrila je destinaciju kamo se otputila.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je objavila fotografije na kojoj pozira s malenim Bloomom u naručju koji nastavlja otkrivati svijet.

"Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet. Istanbul, stižemo", napisala je Maja uz fotografije na kojima pozira u ležernom izdanju, odjevena u traperice u kojima ju dugo nismo vidjeli, a pristaju joj kao salivene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Sretan put, medeni je sve", "Ova žena sve ljepša i ljepša", "Izgledaš predivno", "Jaoooo ljepote mile", "Ma koji lijepi osmijeh", "Prekrasni", "Jako lijepa Maja i beba", "Kako ste slatki", pohvalili su ih Majini obožavatelji.

Maja je u novoj sezoni "Supertalenta" posebnu pažnju posvetila i frizurama, pa smo je tako do sada već imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, otkačenom bojom kose, golemim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s velikim perjem koji je nosila još u prvoj emisiji showa.

Nema sumnje da nas u narednim emisijama "Supertalenta" od nje očekuje još puno izdanja za pamćenje, pa je, uz zanimljive točke, i to nešto čemu se gledatelji mogu radovati.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene