Napravila je spektakl

Maja Šuput za posljednji je koncert reciklirala haljinu s prorezom, ali publiku je na bini više privukao nastup s nepoznatim obožavateljem!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Bloom - 4 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +21 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput nastupila je u Segetu Donjem za koji je reciklirala haljinu koju je već nosila, a na bini joj se pridružio i nepoznati muškarac s kojim je pjevala.

Maja Šuput sinoć je nastupila u Segetu Donjem gdje je napravila pravi spektakl od koncerta, a to su pokazale i fotografije koje je podijelila.

Pjevačica je zahvalila divnoj publici i nahvalila ovo malo mjesto, a za koncert je odabrala odjevnu kombinaciju koju je već nosila. Radi se o narančasto-ružičastoj haljini koja ima veliki prorez ispod grudnjaka, a istu je već nosila na koncertu u Kaštel Kambelovcu prošle godine. Gledajući stare i nove fotografije, gotovo se ništa nije promijenilo te pjevačici ova haljina i dalje odlično stoji.

''Postoje neki gradovi i mjesta koja naprosto imaju dušu. Čine ih divni ljudi. Mi smo sinoć imali prekrasan koncert zahvaljujući baš njima. Tim divnim ljudima. Hvala Seget Donji, baš ste nas prekrasno ugostili'', napisala je u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maji se u jednom trenu na bini pridružio i jedan stanovnik mjesta s kojim je zaplesala i zapjevala jednu svoju pjesmu, a publiku je zabavljala i svojom vrckavošću te pjesmama do dugo u noć.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison Loni Willison - 8 Loni Willison - 6 Loni Willison - 5 +26 Loni Willison - 12 Nekad i sad Nekad je bila seksi plavuša i krasila naslovnice časopisa, a onda je naglo posrnula nakon razvoda i danas šokira prizorima s ulica, ovo je tužno za vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene