Opako!

Maja Šuput u opravici sa zanimljivim izrezom istaknula atribute, ovaj put ništa nije sakrila!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Mate Bulić i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pokazala je dekolte u kratkoj haljini leopard uzorka koju je odabrala za koncert u Lapadu.

Maja Šuput je održala još jedan koncert za pamćenje i to u Lapadu pokraj Dubrovnika gdje je užarila atmosferu svojim poznatim hitovima, ali i seksepilnom kreacijom kojom je mamila uzdahe.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Pjevačica je za tu prigodu odabrala kratku haljinu leopard uzorka s izrezom na nozi, a istaknula je i dekolte s kojeg je bilo teško skinuti pogled. Na nekoliko prijašnjih nastupa osvanula je u kreacijama s predimenzioniranim detaljima kojima je sakrita atribute, a sada je čini se, odlučila da je vrijeme za promjenu. 

"Gorio je Lapad sinoć. Hvala od srca, bilo je ludooo", napisala je Maja uz fotografije koje je podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, a na kojima zavodljivo pozira. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je nedavno održala koncert i u Petrinji gdje je odjenula pripijeni svjetlucajući crni kombinezon koji je na sredini imao upečatljivi čupavi detalj, ali i otvor koji je pokazao da ispod ne nosi grudnjak. Gornji dio protezao se oko vrata pa je tako odlično istaknuo njezina gola ramena i raskošno poprsje. Crne sandale sa detaljem leptira na peti savršeno su se uklopile u ovaj neobičan stajling.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 3 Scarlett Johansson - 2 Scarlett Johansson - 5 Scarlett Johansson - 1 +22 Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Barić - 1 Lana Barić - 2 Lana Barić - 3 Lana Barić +6 Lana Barić Celebrity Naša lijepa glumica izbacila vitke noge, a ni zakopčani gumbići nisu sakrili bujni dekolte i čipkasti detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene