Sam javno priznao!

Koji to muškarac o Maji Šuput razmišlja više nego ijedan drugi? ''Rezultati su tu, hvala što vjeruješ''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je otkrila detalje suradnje s Markom Grubnićem, koji se brine o njezinim stajlinzima u showu "Tvoje lice zvuči poznato", baš kao i onima Nives Celzijus i Indire Levak.

Iz emisije u emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput blista u raskošnim odjevnim kombinacijama kao voditeljica, za što je najzaslužniji modni stilist i njezin prijatelj Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Kako izgledaju pripreme i odabir stajlinga, Maja je otkrila na Instagramu i posvetila Marku objavu u kojoj je priznala da ju svaki put iznova iznenadi i oduševi.

"Nikada ne pitam što ću imati u nedjelju na sebi. Nikada se ne brinem hoće li to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano, različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete. Kreator moje modne sreće je naravno - one and only Mr. Marko Grubnić", napisala je Maja uz fotografije na kojima pozira s Markom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

On joj je u komentarima zahvalio na povjerenju i otkrio pritom jedan zanimljiv detalj.

"Hvala što mi vjeruješ već više od 15 godina. P. S. Ja razmišljam o tebi svakodnevno, više nego ijedan muškarac ikada. A rezultati su tu", napisao joj je Marko.

Naravno, pohvale i komplimenti obožavatelja nisu izostali ni ovaj put.

"Divni ste oboje", "Lako tebe obući kad si kao lutkica, sve ti dobro stoji. Neka mene obuče a da izgledam dobro", poručili su im Majini pratitelji.

Osim za Maju, Marko se brine i o Indiri Levak i Nives Celzijus, koje gledamo kao članice žirija i koje također blistaju iz emisije u emisiju.

Posebno je bio ponosan na kreaciju u kojoj se Nives pojavila u posljednjoj emisiji, što je priznao na svom Instagramu.

"Opsjednut sam ovim seksi izgledom Nives Celzijus. Nosi moj čarobni korzet. I priznajem, kriv sam jer ne može disati u ovoj haljini, jer sam ja izmislio taj čarobni korzet. Također sam kriv što Nives izgleda bolje nego ikad. Priznajem", napisao je Marko uz Nivesinu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 +6 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Celebrity Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene