Fatalna žena!

Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +0 Nives Celzijus - 3 Galerija

Nives Celzijus je u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pažnju plijenila u utegnutoj kombinaciji koju je i sama prokomentirala.

Nives Celzijus je u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala u profinjenoj haljini s bujnim dekolteom, a cijelom dojmu je pridonijela i njezina elegantna frizura.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Za Nivesin stajling se i ovog puta pobrinuo stilist Marko Grubnić, a Nives je pred svima otkrila što misli o njegovu odabiru i našalila se na taj račun.

"Naš dragi stilist Marko Grubnić toliko me utegnuo da mi suze permanentno naviru na oči", izjavila je Nives.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marko je jedini muškarac koji me može navesti da patim i ne dišem zbog njega. Satima ...I šta da vam kažem, vrijedilo je i ponovila bih. Uvijek! @markogrubnic @tlzphr #tlzphr #tvojelicezvucipoznato #tvshow #rapturhair #hairstyle #shoesaddict

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

U prošloj emisiji iznenadila je kombinacijom u kojoj se zakopčala do grla i to u pripijenoj zelenoj haljini sa šljokicama, za što je dobila brojne pohvale i komplimente putem društvenih mreža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je taj magični Markov korzet koji vam onemogući disanje i vi izgledate kao da imate onaj isti strukić kakav ste posljednji put pokazivali prije začeća, točnije prije 16 godina, samo ste tada mogli disati... No ajmo na bitno, brzo palite @novatv_ jer uskoro kreće vaš omiljeni show @tlzphr a vi mi pišite tko je vama najbolji večeras i tko vam je za 12, a tko za 10? 🎉 #samoveselo #tvojelicezvucipoznato #corsetdress #corset #besthairstyle

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

A osim haljine kojom je plijenila pažnju, bio je tu i mali razgovor s Indirom koja je nastupila kao Lionel Richie u duetu s Fabijanom Pavlom Medvešekom koji se ovoga puta transformmirao u Dianu Ross. 

''Bio si divan Fabijane, divni vi, divna maska, divan glas'', komentirala je Nives, pomalo ljubomorna na Indiru što je ona dobila priliku dijeliti binu s Fabijanom.

''Indira kolegice, sunce ti kalajsano, tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka, to ti nikad neću oprostiti'', rekla je Nives u svom stilu, a Indira je prihvatila šalu. 

''Znala sam da ćeš ti biti razlog razdora u žiriju'', poručila je Indira Nives. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 +1 Maja Šuput - 1 Celebrity Nešto drugačije, a opet provokativno! Majinu pojavu komentirao i Frano: ''Lanci, uzde, okovi''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene