Vatrena kombinacija!

Nešto drugačije, a opet provokativno! Majinu pojavu komentirao i Frano: ''Lanci, uzde, okovi''

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput se u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u vatrenoj kombinaciji koja joj stoji kao salivena.

Maja Šuput nije propustila priliku ni ovaj put da zablista u ulozi voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj se savršeno snašla, a ono što dodatno pridonosi dojmu su svakako njezini besprijekorni stajlinzi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Nakon što se u prošloj emisiji pojavila u duboko dekoltiranoj haljini i tako odgovorila na izazov Indire Levak, Maja se seda pojavila u vatrenom kompletu koji joj je stajao kao saliven.

"Nema što ti nisu obukli, dekolte, lanci, uzde, okovi", našalio se njezin suvoditelj Frano Ridjan.

Maja je za ovu emisiju odabrala i potpuno drugačiju frizuru, raskošne kovrče s kakvim ju nismo imali prilike često viđati.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 4 +6 Fabijan Pavao Medvešek i Indira Levak - 1 Celebrity Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene