okitila se perjem

Šuput u mini haljini istaknula preplanulu put, ali svi su gledali u ono što je imala na nogama!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 2 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 +20 Maja Šuput na Instagramu - 1 Galerija

Maja Šuput podijelila je niz snimki na svom Instagramu u kojima je pokazala što je odjenula za jedan događaj u Zagrebu.

Pjevačica Maja Šuput veselo je pozirala u kratkoj ružičastoj haljini sa zlatnim detaljima i bijelim perjem na gornjem dijelu.

U njoj je istaknula svoje prezgodne noge i preplanulu figuru, a kosu je svezala u visoku punđu.

Poglede su mamile i njezine visoke bijele natikače s detaljima perja na prednjem dijelu, a smeđa torbica sjajno se uklopila u cjelokupan izgled.

Naime, gostovala je na eventu popularnog frizera Zvonimira Franića i šminkera Karla Rusana koji su zajedno osnovali svoj brend, točnije trgovinu.

Sviđa li vam se njezin stajling?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Fotografije Majine vrlo zanimljive modne kombinacije možete pogledati u našoj galeriji.

Prije koji dan otkrila je na svojim društvenim mrežama kako se show Supertalent ponovno vraća na male ekrane, a ona je i više nego presretna jer je jedna od četiri člana žirija.

Šuput privatno, ali i u emisijama odijeva njezin dobar prijatelj i modni stilist Marko Grubnić pa zbog toga gdje god se pojavi privlači pažnju. Njezine stajlinge posebno favoriziraju obožavatelji koji je prate na društvenim mrežama.

Podsjetimo, u braku je s Nenadom Tatarinovom, a s njim ima sina Blooma koji je ukrao srca njezinih obožavatelja. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i princeza Diana - 4 Kralj Charles i princeza Diana - 1 Kralj Charles i princeza Diana - 5 Kralj Charles i princeza Diana - 3 +13 Kralj Charles i princeza Diana - 2 Zanimljivosti Isplivali neobični detalji na fotografijama kralja Charlesa i princeze Diane: "A zato je to uvijek radila..."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom +13 Gedeon Burkhard Nekad i sad Pamtimo ga kao zgodnog detektiva iz serije Inspektor Rex, a danas privlači pažnju neobičnim ljubavnim životom i više ga nije lako prepoznati!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene