Tajne sa snimanja

VIDEO Maja poručila: 'Ne pokušavajte ovo kod kuće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi će spot očito biti itekako zabavan, a sada znamo kako je izgledalo i za vrijeme snimanja.

Okružena sviračima i opijena dobrom atmosferom Maja Šuput rasplesala se u visokim potpeticama gacajući po blatu tijekom snimanja pjesme 'Hej, Balkano'.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Reginalni hit snimao se dva dana u Samoborskom gorju, gdje je Maja u atraktivnom turističkom središtu Eko Selo, u štiklama od 12 cm i minijaturnom bodiju koji su za nju napravili ELFS- i, s pištoljem u ruci, snimala kadrove za svoj novi video .

Šerif Šuput: Iako smo od nje navikli na svašta, ovoga je puta iznenadila!

'Ovo je bilo najzabavnije snimanje spota. Uvijek se trudimo biti drugačiji, pa zato i spot nije tipičan i očekivani,  već smo se prepustili u ruke poznatog režisera Darka Drinovca koji je osmislio ovu posebnu priču. Kako je snimanje proteklo u smijehu, a naglasak je na smiješnim situacijama i događajima, biti će to pravi mali igrani film, naravno žanr komedija. Puno teže od jahanja konja u štiklama i pucanja iz pištolja bilo mi je snimanje na temperaturi od 0 stupnjeva i hodanje u štiklama po snijegu visine pola metra', kaže Maja.

Top 3: Koje su najpopularnije estetske operacije u Hrvatskoj?

Za potpuni vizualni identitet zaslužni su dečki iz TS Dyaco, koji su stali uz bok Maje Šuput,
te je pratili u svim nepodopštinama koje je osmislio režiser Darko Drinovac.  Kako se u pjesmi spominju Lika, Podgorica, Vardar, Jadran, Triglav, Mostar scenografija je, a samim time i Majin styling kojeg je osmislio Marko Grubnić odisao balkanskim, ali opet glamuroznim izdanjem, kako u šali Maja zna reći, ovo je moderna vizija etno balkanke.

Pjesma je ja nastala u suradnji sa Branimirom Mihaljevićem, koji je na tekst Antonije Šole napravio glazbu i aranžman. Premijera videa Hej, Balkano biti će početkom slijedećeg tjedna, a do tada pogledajte 'making of' sa snimanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene