Prošlo mjesec dana

Šuput objavila fotke s vjenčanja koje još nismo vidjeli i zaključila: ''Mislim da mi je to najpametnija izjava''

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov prije mjesec dana izmijenili su bračne zavjete

Prošlo je već mjesec dana otkako su Maja Šuput i Nenad Tatarinov izrekli sudbonosno ''da'' na luksuznom istarskom imanju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Pjevačica se tom prigodom prisjetila svog vjenčanja i na Instagramu objavila neke od fotografija s proslave koje još nismo vidjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je tocno mjesec dana kako sam rekla DA 💞💍 I dalje mislim da mi je to jedna od pametnijih izjava 💑

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Danas je točno mjesec dana kako sam rekla 'DA'. I dalje mislim da mi je to jedna od pametnijih izjava'', zaključila je u opisu pored fotografije.

Šuput se potrudila da njezin najvažniji dan u životu bude isplaniran i organiziran do najsitnijeg detalja. Osim predivne lokacije i spektakularnog vatrometa, s uzvanicima se zabavljala u čak tri haljine.

Goste je na svom vjenčanju dočekivala u jednoj, drugu je odabrala za izmjenu zavjeta, a treći se put presvukla za rezanje torte.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +9 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene