pokazala impresivnu vježbu

Neumorna Maja Šuput se vratila u teretanu dva mjeseca nakon poroda, njezine obožavatelje zanima samo jedno!

Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +0 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj vježba i otkrila da je krenula s vježbanjem, a obožavatelje je najviše zanimalo gdje joj je tako brzo nestao trbuh.

Maja Šuput pohvalila se pratiteljima na Instagramu da se vratila svojoj rutini dva mjeseca od rođenja sina Blooma. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Konačno sam se vratila pilatesu", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj vježba. Majina objava je ubrzo sakupila više od 10.000 lajkova i dobila je brojne komplimente pratitelja. 

"Majo, gdje ti je trbuh od poroda? Ženo, izgledaš bolje nego one koje rode s 25 godina. Ti si kraljica. Odlično izgledaš, kao da nisi rodila", "Svaka čast. Izgledate sjajno", "Bravo. Pilates je odličan izbor", "Majo, tebi ne treba teretana, izgledaš kao curica! Gdje ti je trbuh?", komentirali su. 

Neki su se i našalili na račun njezine vježbe. "Kao sprava za mučenje izgleda", napisala je jedna pratiteljica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Šuput je dobila sina Blooma 17. ožujka s mužem Nenadom Tatarinovom.

Podsjetimo, Maja i Nenad u bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. nakon godinu i pol dana veze, a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine. U ožujku ove godine dobili su sina kojemu su dali ime Bloom, a malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV, a od sljedećeg tjedna će se emitirati u subotu!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene