Nešto najslađe

Maja Šuput podijelila novi preslatki trenutak kojem odoljeti ne može nijedna majka: ''Pa pojest ću ga!''

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je podijelila fotografiju malenog stopala svojeg novorođenog sina.

Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko je sretna zbog rođenja sina, a njegovim fotografijama veseli i svoje pratitelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Sada je u svojim Storyjima podijelila fotku njegove nožice nad kojom se rastopila i sama.

"Ja ću pojesti ovo malo stopalo", napisala je presretna Maja, koja još nije otkrila ime dječaka, iako je od njegova rođenja prošlo više od tjedan dana.

"Neću vam reći! Uništili ste me s tim prilogom oko imena... Ja sam samo rekla da ne znam, na kraju je nastala fama. Ime će biti, kako sam rekla, strano i nema ga nitko. Osim ako se, kad ugledam dijete, odlučim za nešto drugo, ali zasad je to tako, a vidjet ćemo kad se rodi, možda me i preokrene neki hormon", rekla je pjevačica uoči poroda za IN magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je rodila prošlu srijedu carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a ona i sinčić za vikend su pušteni kući.

Od tada na svojem Instagramu ne prestaje zahvaljivati na darovima koji pristižu njezinu prvorođencu, a objavila je i nekoliko njegovih fotografija koje su izazvale golemo oduševljenje brojnih pratitelja, među kojima se posebno istaknula prva zajednička fotka malenog i tate Nenada Tatarinova.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 3 +0 Albina Celebrity Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene