Da se rasplačete...

Tužan oproštaj zvijezde našeg showa od još jedne žene koja je pomicala granice: "Izgubile smo nogu u isto vrijeme, gotovo u isti dan…"

Maja Drobnjaković i Marijana Bulat Maja Drobnjaković i Marijana Bulat Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 1 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 2 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 3 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 4 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 5 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 6 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 7 Maja Drobnjaković i Marijana Bulat - 8 Maja Drobnjaković - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić +20 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Galerija

Maja Drobnjaković oprostila se od prijateljice i suigračice iz hrvatske ženske reprezentacije u sjedećoj odbojci Marijane Bulat.

Maja Drobnjaković, koju smo gledali u zadnjoj sezoni popularnog showa "Ples sa zvijezdama", na Instagramu je podijelila tužnu vijest.

Njezina prijateljica i suigračica iz hrvatske ženske reprezentacije u sjedećoj odbojci, Marijana Bulat, izgubila je bitku s teškom bolesti, a Maja se od nje oprostila emotivnom porukom, koja tjera suze na oči.

"Tuga. Tuga prevelika. Prerano si otišla Mare moja. Hrvatska ženska reprezentacija je izgubila jednu predivnu dušu i najvedriji duh ekipe, tu pozitivu i sjaj u najplavijim očima koje si ti imala je teško nadmašiti. Izgubile smo nogu u isto vrijeme, gotovo u isti dan. Nakon što sam izašla iz bolnice sa svojom protezom, došla si na moj krevet i tako je zapravo naš zajednički put krenuo. Družile smo se, smijale, dobivale i gubile tekme zajedno. Nažalost, protivnik kojeg si rasturila prije 6 godina, sada je bio prejak. Mare moja, putuj, putuj tamo gdje te više ništa ne boli! Bit ćeš mi u mislima u svakoj dodanoj lopti- neupitno jesam li 'tu' ili 'tamo', kako bi ti rekla. Naš #11 zauvijek ćeš biti i igrati s nama, borit ćemo se za tebe iako će nam tvoje šale i smijeh neopisivo nedostajati!", napisala je Drobnjaković uz zajedničke fotke s pokojnom prijateljicom, a pratitelji su joj u komentarima uputili poruke sućuti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Drobnjaković (@maja.drobnjakovic)

Podsjetimo, Maji je u "Plesu sa zvijezdama" mentor bio Marko Mrkić, a ispali su pred sam kraj showa.

Maja je zbog zloćudne bolesti 2017. godine ostala bez potkoljenice, no to je nije spriječilo da se nastavi dalje baviti sportom i postala je prava inspiracija mnogima, a Marko Ciboci ju je zbog njezine upornosti u "Plesu sa zvijezdama" nazvao čudom od žene.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +25 Gerard Pique, Clara Chia Marti Celebrity Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene