Teško je bilo skinuti oči s nje

Maja Bajamić u prozirnom kombinezonu istaknula je svoje obline, a svu raskoš pokazala je kad je okrenula leđa!

Maja Bajamić Maja Bajamić Hrvoje Jelavić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić In Magazin: Maja Bajamić - 3 +4 In Magazin: Maja Bajamić - 4 Galerija

Maja Bajamić u prozirnom kombinezonu nasupila na CMC festivalu u Vodicama i tako usmjerila svu pažnju na sebe.

Naša pjevačica Maja Bajamić gostovala je na CMC festivalu u Vodicama te je za tu priliku izabrala vrlo atraktivnu modnu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pokazala svoju raskoš Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

Riječ je o dugom prozirnom kombinezonu ispod kojeg je imala crni top i crno doljnje rublje visokog struka. U ovom outfitu pokazala je svoje zgodno tijelo i dokazala da joj apsolutno sve pristaje.

Na Instagram profilu objavila je i video u kombinezonu gdje se priprema za nastup zajedno s plesačima od kojih su neki bili i sudionici u popularnoj emisiji "Ples sa zvijezdama". Ispod objave je napisala: "Radno je i puno je ljubavi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Ajme stvarno si lijepa", "Majo baš si zgodna", "To je to", "Divna si", samo su neki od komentara pratitelja na njezin modni odabir.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +24 Lidija Bačić Celebrity Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene