Faca iza sve govori!

Iza ove maske krije se jedna od naših najljepših pjevačica, nevjerojatno je u koga se pretvorila u samo nekoliko sati!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Maja Bajamić kao Kićo Slabinac Maja Bajamić peta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 1 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 2 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 3 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 1 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 8 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 4 +0 Maja Bajamić druga emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Bajamić je na Instagramu otkrila korake zahtjevne transformacije u Krunoslava Kiću Slabinca kojeg je utjelovila u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Maja Bajamić na Instagramu je otkrila koliko joj je zapravo potrebno da se iz svoje svakodnevne pojave pretvori u neku skroz drugu osobu, što čini iz tjedna u tjedan u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

U posljednjoj je emisiji utjelovila našeg legendarnog glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca kojeg je i sama poznavala, a njezina nevjerojatna transformacija je Indiru Levak ganula do suza. Maja je na Instagramu otkrila kako je tekao proces preobrazbe i što je sve bilo potrebno da se pretvori u Kiću.

Tako je s više od 50 tisuća pratitelja podijelila prvo fotografije na kojima zavodljivo pozira u odijelu ispod kojeg nije nosila grudnjaka i koje djeluje kao da ga je odijenula naopako, pa onda i fotografiju u odijelu u kojem je nastupila, a pokazala je i kako je provela vrijeme u šminci. A koliko se tamo promijenila govori i izraz lica njezine kolegice iz showa Katarine Baban. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Senzacija", "Katarina kao da je vidjela duha", "Bilo je teško, bravo Majo", "Predivna si", "Tako elegantno lijepa i prekrasna", "Zgodna", "Super, bravo", neki su od pohvala koje je dobila u komentarima.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene