Ludi izlazak!

Nakon čašice previše našla se u problemima s oskudnom opravicom, ali čini se da je njoj to sve baš bilo smiješno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maisie Smith zabavljala se u noćnom izlasku u Londonu, a svojom je pojavom privukla mnoštvo pogleda, ali i paparazza.

Britanska glumica Maisie Smith snimljena je tijekom noćnog izlaska u Londonu s prijateljima i to u poprilično opuštenom izdanju, a sudeći prema fotografijama i nakon nekoliko čašica previše.

20-godišnja Maisie te je večeri malo toga ostavila mašti onima koji su je ugledali i to zahvaljujući oskudnoj haljinici koja joj je tu i tamo stvarala probleme, pa ju je morala često namještati kako slučajno ne bi pokazala previše. Njezini prijatelji pokušali su ju zaštiti od kamera paparazza, ali njoj je cijela situacija bila poprilična zabavna i smiješna.

Fotografije su nastale u ranim jutarnjim satima kada je napuštala jedan noćni klub u muškom društvu, a to joj je jedno od prvih pojavljivanja u javnosti nakon što je navodno sudjelovala u preljubničkoj aferi. Naime, Maisie se našla pod optužbama da je ljubovala s glumcem Zackom Morrisom dok je on bio u vezi s drugom, sada već bivšom, djevojkom Brooke Maskell.

"Brooke je uvijek imala osjećaj kao da je Maisie druga žena u njezinoj vezi sa Zackom. Uvijek ga je zavodila i sada ju uopće ne čudi što se toliko druže. Maisie je nju ignorirala na zabavama, a doživljala je i motala se samo oko Zacka", izjavio je anonimni izvor za Daily Mail.

Predstavnici medija kontaktirali su Zacka i Maisie za komentar, međutim oni su se zasad nisu javno oglasili po tom pitanju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) +3 Anastacia (Foto: Profimedia) Celebrity Diva moćnog glasa i nezaboravnih trbušnjaka dva puta je pobijedila rak, nismo je predugo vidjeli, sve je zapanjila svojom pojavom!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene