Prijatelji zabrinuti

Potvrdila glasine? 61-godišnja Madonna uhvaćena dok razmjenjuje nježnosti s 35 godina mlađim dečkom

Madonna (Foto: Instagram) Madonna (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Instagram) Madonna (Foto: Youtube Screenshot) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: AFP) Galerija

Madonna je snimljena u trenutku razmjenjivanja nježnosti s Ahlamalikom Williamsom.

Pop kraljica Madonna koja je ove godina proslavila 61. rođendan, posljednjih je nekoliko mjeseci sve češće bila viđena u društvu svog mlađahnog plesača, 26-godišnjeg Ahlamalika Williamsa koji je samo tri godine stariji od njezine kćei Lourdes.

Pogledaj i ovo Madonna (Foto: Getty Images) izraz lica govori sve Mrzovoljna diva bez trunke šminke se pojavila u lunaparku s 36 godina mlađim dečkom, očito je da joj ništa nije bilo po volji

Iako se o njihovoj vezi dosad samo nagađalo, čini se kako njihove zajedničke fotografije nastale na balkonu jednog luksuznog hotela u Miamiju, na kojima razmjenjuju nježnosti i grle se, dok im društvo prave i Lourdes i njezin novi, misteriozni dečko, potvrđuju tu vijest.

Na objavljenim fotograifjama Madonna i njezin novi dečko uskladili su boje odjeće, a on nije skidao ruke s njezinih bokova, dok joj je u jednom trenutku i nježno masirao leđa. Par je privatnim letom zajedno stigao u Miami gdje su paparazzi također zajedno uhvatili u zračnoj ulici. 

Fotografije iz hotela pogledajte ovdje.

Glasine o novoj ljubavi krenule su u lipnju ove godine nakon što je Madonna na profilu na Instagramu podijelila video u kojem Ahlamalik twerka. The National Enquirer izvjestio je u listopadu da je njihova veza postala ozbiljna ali da su njezini prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike među godinama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

"Ona uopće ne želi ni gledati muškarce koji su barem dvostruko mlađi od nje. Njezini prijatelji misle kako bi se trebala fokusirati na starije tipove ako uopće želi neku ozbiljniju vezu. Sjajno je što joj još uvijek uspijeva zavesti takvu djecu ali ako pogledate povijest njezinih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati", izjavio je anonimni izvor.

Na popisu mlađih dečkiju koje je dosad ljubila našli su se između ostalih tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Steffens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Svadbena zvona se čuju: Trudna Lana Jurčević s prijateljicama proslavila djevojačku večer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene