Još malo!

Svadbena zvona se čuju: Trudna Lana Jurčević s prijateljicama proslavila djevojačku večer

Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Lana Jurčević uskoro će stati pred oltar s Ristom Mikijem Mitrevskim, a uoči toga je proslavila djevojačku večer s prijateljicama.

Najstarija kći bivšeg Dinamova trenera Nikole Jurčevića, 25-godišnja Lana Jurčević, poznata i kao bivša djevojka Emila Tedeschija mlađeg, udaje se 27. prosinca za 27-godišnjeg makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Lana koja čeka dijete s Ristom, ovog je vikenda s prijateljicama u Rovinju proslavila djevojačku večer, a djevojke su se zabavljale u jednom luksuznom hotelu gdje su i odsjele, piše 24 sata.

Inače, Lana i Rista čekaju svoje prvo dijete, no spol djeteta zasad nisu otkrili javnosti kao ni točnu lokaciju svog skorog vjenčanja.

Lijepa Lana svoj privatni život vješto krije od očiju znatiželjne javnosti, pa nije poznato ni kako su se ona i makedonski nogometaš koji je osvojio njezino srce točno upoznali. I vezu s Emilom Tedeschijem tajila je čak godinu dana, a zajedno su se u javnosti mogli vidjeti tek na kojoj košarkaškoj utakmici.

Bivši je par vezu navodno prekinuo prošlog ljeta, nakog čega je Lana obrisala sve njihove fotografije i otputovala u daleku Australiju.

Emil je danas u sretnom braku sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri jednog od najbogatijih Hrvata Mihajla Perenčevića.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Holsey i Mia Kovačić Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) Ron Holsey (Foto: Nova TV) Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) +4 Ron Holsey (Foto: Instagram) Celebrity Duša mu je balkanska: Poslušajte kako producent iz Kalifornije našoj Miji pjeva "Kafana je moja sudbina"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene