Prava kontroverza

Žestoke reakcije nakon OVOG poljupca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je svijet obišla snimka seksi nastupa Madonne i Drakea na Coachelli, a kraljica popa i poznati reper na svojim su se društvenim mrežama konačno oglasili o cijeloj priči.

Madonna i Drake jučer su izazvali medijsku buru nakon pomalo šokantnog nastupa na kalifornijskom festivalu Coachella. Podsjetimo, usred zajedničkog nastupa, 56-godišnja pop diva zgrabila je i povukla unatrag Drakeovu glavu i doslovno navalila na njega. Ono što je trebalo izgledati kao poljubac, više je izgledalo kao proždiranje 28-godišnjeg repera.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

VIDEO Madonna ga gotovo proždrla na pozornici - doslovno!!

Najviše reakcija izazvao je Drakeov izraz lica nakon poljupca, a koji su mnogi poistovjetili s gnušanjem.

No, Drake je sve pojasnio na svojem Instagram profilu. Objavio je fotku poljupca s Madonnom i uz sliku napisao: 'Nemojte krivo tumačiti moj šok!! Imao sam priliku ljubakati se s kraljicom Madonnom i bilo mi je vrh! Hvala Madonna!'.

 

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

S druge strane, Madonni je preko društvenih mreža bilo upućeno mnogo negativnih komentara na nastup, no kraljica popa ni ovaj put nikome nije ostala dužna. Na Instagramu je objavila fotku kojom je poručila: 'Ako me ne voliš, a i dalje pratiš sve što radim… K***, ti si fan'.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Cijela priča dobila je epilog na uvijek jedinstven i samouvjeren, samo Madonnin način. Na kraju krajeva, ipak je ona kraljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene