osvojila cannes

Proslavila se kao vampirica: Danas je 15-godišnja ljepotica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Široka publika upoznala je mladu glumicu kao prelijepu vampirsku bebu u Sumrak sagi, a sada je Mackenzie narasla u još ljepšu tinejdžerku.

Utjelovila je lik vampirske bebe Renesmee Cullen, voljeno dijete Edwarda i Belle u Sumrak sagi, no mlada glumica ima još puno toga za pokazati. Imala je svega 11 godina kada se pridružila glumačkom timu, a nekoliko godina kasnije već pohodi crveni tepih filmskog festivala u Cannesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Odrasla žena Djevojčica iz 'Titanica' je odrasla: Biste li je prepoznali?

Filmski festival je završio s trijumfom hrvatskog filma 'Zvizdan' Dalibora Matanića, a ne prestaje se pričati o zvijezdama koje su prošetale crvenim tepihom.

Klinac iz filma 'Sve o jednom dječaku' je odrastao: Ovako danas izgleda Nicholas Hoult

Danas je Mackenzie Foy 15-godišnja mlada i talentirana glumica koja posuđuje svoj glas u animiranom filmu 'Mali princ', koji je adaptacija slave priče Antoinea de Saint-Exuperyja. Glumi uz slavnu hollywoodsku ekipu uz James Franca, Marion Cotillard, Jeff Bridgesa... i mnogih drugih.

Bila je itekako zapažena na crvenom tepihu, a nosila je haljinu dostojne princeze. 15-godišnja ljepotica je prije te uloge, glumila je u zapaženom filmu 'Interstellar' s Matthewom McCaugheyjem. Izgleda da je pred njom velika karijera...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene